check it out~~

Me...

Me...

Monday, May 14, 2012

sPeCiAL tO mY LovELy fRen....


video

selamat pengantin baru dear~~~ semoga kekal hingga akhir hayat... hehehhe

kawen dah sowang lagi kawan aq... huhuhu canteqqq sgt2..... lepas ni dah tak leh karok slalu la yunk.. hehhehehheh papepon semoga bahagia slamnya.. lurve you!!!! muahck!


interbiu owh interbiu~~~

salam... erm ahad lepas 23/5/2010 adelah ari yg aku kene pegi interbiu utk mn prog dpli~~ tak taw rezeki aku dpt ke tak~~ tp aku cube dgn penuh sungguh2~~ berdebar2 toksh cakap arr~~ sejak mlm lg aku tak tdo~~ mcm2 dlm pale otak ni pkir soklan ape yg akan kuar sok... puas cube melelapkan mata tp tak berjaya.. dekat kol 3 gak baru le tdo tu po aku tak sedar aku tdo act kol bpe.. bgn awl pg kol 630 aku bgn.. owh dipagi ahad yg syahdu aku memungkiri janji kiter emadu asmara smpi bgn lmbt~~ maaf aku kene p interbiu wahai katil n tilamku~~ dihantar oleh tunang tersayang.. huhuhu siap suh aku tarik napas.. bertenang. n zikir manyak2.. aku angguk je.. dalam pale otak al-fatihah n ayat kursi tak pernah putusw aku bace~~ semoga semua dipermudahkan~~ n smpi je kat UTM... p kulih 4.. bukan men berdebar aku coz ramai sgt~~ aku bilik kuliah 4 kuliah lain tak taw la.. aku candidate ke 5~ yg laen dtg dgn gaya masing2.. gaya cikgu dah nampak dah~~ huhu psiko btul~~ uhuhu.. tp aku kuat semangat gak..


smpi giliran aku... masuk melagkah penuh dgn dbaran ddada~~ (nseb bek tak terkucil pki high heels lak tue) hehehhe aku dduk je.. diorang dah mule tnye~~ mcm2 rr. aku tak stnndby mana pun ape2.. aku azam jawab ape y aku taw je.. tak taw ckp tak taw~~so far ok~~ tp slek plak.. time dia tnye sejarah kg aku~~ FELDA TAIB ANDAK~~ pe aku nak jawab.. aku tak taw.. aku pon ckp aku tak taw.. diorang senyum je.. dlm ati aku.. mampos la aku camni.. huhuhu


yg bestnyer diorang tnye pasal background aku.. pasal majikan aku.. tang tu aku sebak ckit.. yela mengenang kan muke kak jun.. kak haz.. nad... n en din.. diowang baek.. dgn gelagat en jamari yg suke gado2 debat dgn aku... erm... ble t'byg wajah2 tu aku jd sebak.. coz diorang baek sgt~~ n rasa syg utk tinggalkan sumer ni.. tp ape daya aku nak kerjaya yg lebih terjamin.... tu je....


so interbiu ni amek mase 30 minit gak,, lama tue..